Україна

Житель Одеської області передавав РФ дані про ЗСУ


Житель Одеської області передавав РФ дані про ЗСУ

Під час обшуку у підозрюваного виявлено та вилучено мобільні телефони. Чоловіка узяли під варту, повідомляють в Офісі генпрокурора України.

 
Жителю Одеської області повідомлено про підозру у несанкціонованому розповсюдженні інформації про переміщення, рух та розташування Збройних сил України, скоєне в умовах воєнного стану. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора України.
 
За даними слідства, у травні цього року чоловік за допомогою одного з месенджерів передавав громадянам РФ та РБ дані про переміщення і місця дислокації ЗСУ.
 
“Він ділився логістичними подробицями переміщення залізницею вантажів, у тому числі військового та стратегічного значення, місцями влучення крилатих ракет територією Білгород-Дністровського району, а також дислокацією окремих військових формувань ЗСУ”, – уточнюють в Офісі генпрокурора.
 
Під час обшуку у підозрюваного виявлено та вилучено мобільні телефони. Чоловіка взяли під варту.
 
Нагадаємо, у селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області розбір завалів у дев’ятиповерховому житловому будинку та триповерховій будівлі бази відпочинку завершено.
 
Раніше в ОПУ повідомили, що росіяни завдали ракетних ударів по селу Сергіївка. У дев’ятиповерховому будинку зруйновано зовнішню стіну та перекриття з 1 по 9 поверх. На одній базі відпочинку пошкоджено два поверхи житлового корпусу.
 
Під завалами було виявлено 17 загиблих, із них одна дитина. Ще 31 особа постраждала. Серед постраждалих – четверо дітей та вагітна жінка, врятовані з-під завалів вісім осіб, з них троє дітей.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button