Україна

Житель Чернігівщини загинув під час збирання грибів


Житель Чернігівщини загинув під час збирання грибів

Російські окупанти вкотре обстріляли прикордонні території Чернігівщини із реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії.

На Чернігівщині під час збирання грибів загинув чоловік. Він став жертвою обстрілу прикордоння з боку росіян. Про це у суботу, 8 жовтня, повідомляє Оперативне командування “Північ” у Facebook.
 
“Російська армія вбила мешканця Чернігівщини, який збирав у лісі гриби”, – йдеться у повідомленні.
 
Сказано, що близько 18.20 мешканці селища Мощенка, що на Чернігівщині, повідомили про знахыдку у лісі – тіла 31-річного чоловіка.
 
“На місці події з’ясувалося, що місцевий житель селища отримав осколкові поранення в ліву лопатку. Очевидно, внаслідок обстрілу російською артилерією”, – йдеться у повідомленні.
 
Тіло загиблого евакуйовано до місця проживання представниками Національної поліції.
 
“Вкотре звертаємося до всіх жителів регіону, особливо прикордонних районів, які страждають від систематичних обстрілів з боку РФ, і закликаємо уникати прогулянок до лісу з будь-яких причин!”, – наголошується у повідомленні.
 
Відомо, що російська армія вкотре обстріляла прикордонні території Чернігівщини з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії. Зафіксовано понад 30 обстрілів поблизу сіл Гасичівка та Мощенка.
 
Раніше у лісосмузі в Ізюмському районі на міні підірвалася жінка, яка збирала гриби. 

Нагадаємо, на Харківщині під час збирання грибів на мінах підірвалися двоє чоловіків. Один випадок стався у Чугуївському районі, а другий – в Ізюмському районі.

Також повідомлялося, що у звільненому селі Макарове Золочівської громади троє людей загинули під час підриву на міні.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button