Україна

Журналіст Ніколов заявив, що поліція відпустила нападників на нього


Журналіст Ніколов заявив, що поліція відпустила нападників на нього

Правоохоронці відпустили всіх п’ятьох учасників нападу на квартиру журналіста й не висунули їм підозр.


Журналіст-розслідувач Юрій Ніколов заявив, що поліція відпустила всіх п’ятьох учасників протиправних дій, яких затримала за спробу вломитися до його квартири. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook в п’ятницю, 26 січня.

“Сьогодні був у поліції, подав заяву як потерпілий по справі. Дізнався, що поліція коли встановила і обшукала так відразу і відпустила “пʼятьох учасників протиправних дій щодо журналіста”. Нікого не затримали, бо нікому зараз немає підозр. Вони на волі”, – розповів Ніколов.
 
За його словами, також правоохоронці не проінформували його щодо виявлених у них переписок і показів.
 
“Пообіцяли розповісти коли закінчиться досудове розслідування. Коли воно закінчиться – теж не сказали. Кваліфікація зараз та сама легка ч. 2 ст. 171, тобто без згадки організованого кимось злочину, як у ч. 3. Життя продовжується”, – зазначив журналіст.

Нагадаємо, 14 січня Ніколов заявив, що в його оселю ломилися невідомі, намагаючись залякати. Поліція Києва повідомила, що почала перевірку за фактом погроз журналісту. 19 січня прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання роботі Ніколова.
 

21 січня правоохоронці встановили п’ятьох осіб, які ломилися в дім журналіста. Причетними до залякування Ніколова виявилися мешканці Київської, Житомирської та Черкаської областей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button