Україна

Жінка, яку побив син директора Рівненської АЕС, померла у лікарні


У постраждалої судмедексперти виявили набряк головного мозку, внутрішню черепно-мозкову травму із крововиливами під оболонку головного мозку.

Жінка померла у лікарні, куди потрапила після побиття на базі відпочинку біля Білого озера. Про це повідомляють у ГУНП Рівненської області.

“Під час розтину тіла судмедексперти виявили набряк головного мозку, внутрішню черепно-мозкову травму з крововиливами під оболонку головного мозку”, – сказали в поліції.

Також зазначили, що за результатами судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання щодо остаточної правової кваліфікації події.

64-річна мешканка міста Вараш три дні тому потрапила до місцевої лікарні через побиття на території однієї з баз відпочинку у Рудці Вараського району. За словами постраждалої, це зробив 34-річний мешканець Вараша. Втім, 22 червня близько 07:00 медики констатували смерть пацієнтки. Відомості за цим фактом було внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України, а тіло відправили до моргу для встановлення попередньої причини смерті.

Як повідомляє УНН, посилаючись на повідомлення доньки постраждалої Олександри Гончар у Facebook, побив її маму син директора Рівненської АЕС Євген Павлишин. Інцидент трапився минулими вихідними на базі відпочинку на Білому озері, куди жінка з дочкою приїхали на відпочинок.

“У той момент, коли мій чоловік на передовій бореться за наш спокійний сон, його 64-річна теща та її дочка жорстоко були побиті під час відпочинку на Білому озері. Жорстоко, в даному випадку, не просто слово, а факт того, що мої рідні перебувають у лікарні у тяжкому стані і моя мама мене не впізнає”, – написала вона.

За її словами, інцидент стався через зауваження.

“Чоловік справляв свої природні потреби під дверима будинку, в якому мама гостювала, а на зауваження літньої жінки відповів грубою силою зі словами: “Ти що, не знаєш хто я!?”. Після того, як жінка похилого віку впала від удару на землю, “герой “продовжив завдавати ударів ногами. Але цього йому було мало, і він доклав своєї фізичної сили і до дочки, яка хотіла заступитися за маму”, – повідомила жінка.

Також Гончар повідомила, що звернулася до поліції із відповідною заявою.

Директор Рівненської АЕС Павло Павлишин у Facebook прокоментував побиття жінок на Білому озері:

“Є подія, яка викликала досить сильний резонанс як у нашому місті, так і в області. Ця подія пов’язана з моєю сім’єю, моїм старшим сином. У суботу стався інцидент на Білому озері. Після цього інциденту одна з постраждалих потрапила до лікарні. На жаль, вчора вранці вона померла. Перш за все, я хочу висловити свої співчуття близьким і рідним Мій син – доросла людина. Йому вже 36 років. Має свою сім’ю. Жодного втручання з мого боку в слідство не буде і не може бути, крім того, мій син понесе за законом України, якщо його провина буде встановлена, те покарання, яке потрібно понести, також хочу вас поінформувати, що цю подію намагаються використати як тиск особисто на мене і наш колектив. Хочу всім сказати – моя позиція, що ми не маємо змішувати професійні речі з особистими речами”, – зазначив Павлишин.

Нагадаємо, у місті Гола Пристань Херсонської області вбито виключеного із фракції Слуга народу нардепа Олексія Ковальова, який перейшов на бік окупантів.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button