Україна

Зеленський звинуватив Турчинова та Порошенка у втраті Криму та Донбасу

Президент України Володимир Зеленський вважає, що колишній в.о. Президента та секретар РНБО Олександр Турчинов відповідальний за втрату Україною Автономної Республіки Крим. Він зауважив, що це його особиста думка. Про це Глава держави розповів на прес-брифінгу 26 листопада, повідомляє 1News.

Відповідаючи на запитання журналіста, чому Руслан Демченко, який є одним з авторів Харківських угод, нині працює радником глави держави, Зеленський завив наступне: «Ви ж отримуєте інформацію від Олександра Турчинова? (Зеленський відповідав на питання журналіста Юрія Бутусова – ред.). Так ось саме Турчинов відповідальний за втрату Криму. А Петро Порошенко відповідальний за втрату Донбасу».

Реагуючи на репліку журналіста, який називає Демченка «російським агентом», Зеленський нагадав, що він (Демченко – ред.) після влади Януковича працював в тому числі в Адміністрації Петра Порошенка.

Зауважимо, що далі Зеленський розповів історію знайомства з Бутусовим, з яким їх нібито познайомив колишній керівник Офісу Президента Андрій Богдан. Тоді за словами Президента в них склався позитивний діалог.

Після реплік Президента Бутусов почав називати Зеленського зрадником та брехуном і модератору прес-брифінгу довелось втрутитись і дати слово іншому журналісту.

Back to top button