Україна

Зеленський звернувся до азіатських лідерів


Зеленський звернувся до азіатських лідерів

Президент України подякував за підтримку керівництву та народу Республіки Корея і висловив сподівання, що Росія як країна-агресор буде покарана.

 
Президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників конференції Азіатського лідерства, що проходить у Сеулі. Про це повідомляє прес-служба президента.
 
“Коли Україна звертається до партнерів за зброєю для своєї оборони та задля посилення санкцій проти держави-терориста, це стосується не лише нашого захисту. І я щиро вдячний Республіці Корея, яка усвідомлює, що ситуація саме така. Що діяти треба спільно. І я вірю, що результативність спільних зусиль може бути такою, щоб ще через сто днів я міг звернутися до народу Кореї знову і подякувати за те, що агресор дійсно покараний, а всі інші потенційні агресори світу не мають жодної альтернативи нормальному мирному життю”, – сказав Зеленський.
 
 
 
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський пояснив, що участь нашої країни у багатосторонній програмі взаємосумісності (MIP), яка реалізує технологічну співпрацю збройних сил країн НАТО, дозволяє не лише впроваджувати стандарти НАТО, а також брати участь у розробці нових стандартів Альянсу.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button