Україна

Зеленський зустрівся з президентом JICA


Зеленський зустрівся з президентом JICA

З президентом Японського агентства міжнародного співробітництва Зеленський обговорив пріоритетні напрями діяльності агентства JICA в Україні.

Сьогодні, 18 липня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) Акіхіко Танакою. Про це Зеленський повідомив на офіційних сторінках у соцмережах.

“Обговорили пріоритетні напрями діяльності агентства JICA в Україні. Маємо особливий інтерес до залучення Японії до налагодження виробництва обладнання для розмінування, розбудови мережі реабілітаційних центрів для ветеранів та військових, а також до виробництва енергетичного обладнання.  Цінуємо практичну допомогу, яку агентство JICA надає у відновленні нашої держави, і реалізацію проектів на підтримку ключових секторів національної економіки. Дякую за готовність активно долучитися до підготовки Конференції з питань відновлення України”, – розповів президент.

Раніше Зеленський заявив, що надіслав офіційні листи президенту Туреччини Ердогану і Генсеку ООН Гутеррішу з пропозицією продовжити роботу Чорноморської зернової ініціативи або її аналога у тристоронньому форматі. 

Зеленський переговорив с генсеком ООН

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button