Україна

Зеленський зустрівся з мільярдером Бренсоном


Зеленський зустрівся з мільярдером Бренсоном

На зустрічі обговорювали перспективи співпраці в повоєнному відновленні України і проекти в галузі енергоефективності.

 
Президент Володимир Зеленський мав зустріч із засновником компанії Virgin Group, мільярдером Річардом Бренсоном, який прибув в Україну. Про це повідомляє прес-служба українського лідера у середу, 29 червня.
 
Британський підприємець зазначив, що приїхав, щоб на власні очі побачити ситуацію в країні й обговорити, як великий міжнародний бізнес може допомогти Україні.
 
“Ми приїхали подивитися, чим можемо допомогти в цей складний час. Ми побачили сьогодні Київ і прилеглі міста. Відвідали Бучу, Ірпінь і Гостомель”, – розповів Річард Бренсон.
 
Зеленський подякував бізнесмену за відвідування постраждалих від російського вторгнення населених пунктів і зазначив, що побачене там – це лише невелика частина злочинів, які Росія скоїла в Україні.
 
Володимир Зеленський та Річард Бренсон також обговорили питання збереження на високому рівні уваги світу до російського вторгнення в Україну. Мільярдер зазначив, що постійно виступає на підтримку України, її суверенітету, територіальної цілісності і підтримує впровадження найжорстокіших санкцій щодо РФ та тих осіб, які підтримують і фінансують війну.
 
На зустрічі обговорювали проекти в галузі енергоефективності і перспективи співпраці в повоєнному відновленні України.
 
Річард Бренсон висловив готовність допомагати всім, чим зможе. Засновник Virgin Group зазначив, що вражений оптимізмом українців і тим, що навіть у такі тяжкі хвилини вони думають про відновлення країни.
 

 
Раніше стало відомо, що під час візиту в Україну Бренсон обговорив питання будівництва нового літака Мрія та перспективи співпраці в космічній сфері.
 
Нагадаємо, найбільший у світі транспортний літак Мрія було зруйновано під час боїв за аеропорт Гостомель наприкінці лютого 2022 року. Пізніше командир одного із трьох екіпажів літака Ан-225 Дмитро Антонов повідомив, що новий літак можна зробити з недобудованої частини “сестри Мрії”, але проект потребує значних вкладень.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button