Україна

Зеленський зібрав Конгрес місцевих та регіональних влад


Зеленський зібрав Конгрес місцевих та регіональних влад

Засідання було присвячене розвитку та підтримці аграрного сектору. Учасники також розглянули питання забезпечення підприємств в умовах війни.

Президент Володимир Зеленський 5 лютого у Черкаській області зібрав Конгрес місцевих та регіональних влад. Про це повідомляє Офіс президента.

Зазначається, що засідання було присвячене розвитку та підтримці аграрного сектору. Учасники також розглянули питання підготовки фахівців робітничих професій і забезпечення підприємств в умовах війни.

“Питання номер один – протиповітряна оборона. Ми будемо її нарощувати вітчизняними системами, передусім засобами радіоелектронної боротьби, і потужними системами західного зразка”, – зазначив Зеленський.

Він також звернувся до економістів і попросив їх знайти формат підтримки бізнесу, який працює відкрито та сплачує податки.

“Я попросив наших економістів і правоохоронців розробити особливий підхід до бізнесу, який повністю працює “в білу”. Чесного українського бізнесу, щоб до таких людей на час війни не було питань від податківців і правоохоронців”, – наголосив президент.

Нагадаємо, арезидент України Володимир Зеленський прокоментував звільнення міністерки у справах ветеранів України Юлії Лапутіної.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button