Україна

Зеленський заявив, що не береться прогнозувати результат битви за Донбас

Зеленський заявив, що не береться прогнозувати результат битви за Донбас

Фото: president.gov.ua

Брифінг Володимира Зеленського з канцлером Австрії Карлом Нехаммером

Глава держави зазначив, що паралельно на сході та на півдні йде накопичення військ, техніки та військових.

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що не береться прогнозувати розвиток подій на Сході України, де російський агресор концентрує війська для наступу, але наголосив, що вірить у перемогу України. Про це він сказав на спільному з канцлером Австрії Карлом Нехаммером брифінгу у Києві 9 квітня.

“Ми бачимо підготовку до важливого (хтось каже вирішального) бою на Сході нашої держави. Я не хочу брати на себе відповідальність щодо прогнозів. Я можу брати на себе відповідальність щодо захисту нашої держави та боротьби, яку ми постійно демонструємо”, – сказав Зеленський.

Він зазначив, що паралельно на сході та півдні йде накопичення військ, техніки, озброєних людей, які збираються окупувати ще одну частину території України.

“Це буде складна баталія, але ми віримо в нашу боротьбу та перемогу. Ми готові і боротися, і паралельно шукати ті чи інші дипломатичні шляхи, які можуть зупинити цю війну”, – сказав Зеленський, додавши, що поки що ведеться паралельний діалог.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував, що результат дводенних запеклих боїв на Донбасі буде 50/50.

Раніше генерал США заявив, що війна в Україні затягнеться на роки.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button