Україна

Зеленський заявив про “витискання війни” до РФ


Зеленський заявив про витискання війни до РФ

Президент відзначив українські підрозділи, які результативно захищають країну від загарбників, особливо – на Покровському напрямку.

У вечірньому відеозверненні в суботу, 10 серпня, президент України Володимир Зеленський заявив про “витискання війни” на територію і РФ відзначив українські підрозділи, які результативно захищають країну від загарбників.

“Відзначу за цей тиждень усіх наших воїнів – бойові бригади, які дійсно результативно захищають нашу державу, знищують окупанта. Увесь фронт ми не залишаємо без уваги. Кожен напрямок, всі точки бойових зіткнень. Сумщина, Харківщина, всі напрямки на Донеччині, зокрема найбільш жорсткі – Покровський, Торецький, Краматорський, – і південь нашої держави. Всюди є за що подякувати українським воїнам”, – сказав Зеленський.

Особливо президент відзначив відзначу 47-му, 110-ту окремі механізовані бригади.

“Це саме Покровський напрямок. Молодці, хлопці! Ще – 1-й окремий штурмовий батальйон, 35-та окрема бригада морської піхоти, 54-та окрема механізована бригада, 57-ма і 59-та окремі мотопіхотні, 77-ма окрема аеромобільна та 100-та окрема механізована бригади. Дякую всім вам! Також – спеціальний підрозділ ГУР за дії на Південному напрямку”, – додав Зеленський.

Зеленський також заявив про “витискання війни” на територію Росії – про це йшлося під час його розмови з головком Сирським.

“Сьогодні кілька разів уже доповідав Головком Сирський – щодо фронту та наших дій і витисканню війни на територію агресора. Дякую кожному нашому підрозділу Сил оборони, які це забезпечують. Україна доводить, що дійсно вміє повертати справедливість та гарантує саме такий тиск, який потрібен”, – тиск на агресора.

Нагадаємо, у п’ятницю у ЗСУ заявили, що контролюють Суджу на Курщині, а також “об’єкт Газпрому”.

Знищення колони РФ на Курщині: з’явилися фото

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + eighteen =

Back to top button