Україна

Зеленський заявив про вирішальні місяці війни


Зеленський заявив про вирішальні місяці війни

Перемога над Росією повинна бути досягнута без жодних компромісів коштом свободи, зазначив президент.

Наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України. Про це сказав президент Володимир Зеленський у виступі з нагоди отримання The Golden Plate Award, яку йому вручила Американська академія досягнень у понеділок, 23 вересня.

“Нагорода Американської академії досягнень – The Golden Plate Award. Упродовж 60 років нею відзначають за внесок у розвиток людства. За винахідливість, яка може бути реалізована лише в умовах свободи”, – написав Зеленський у Telegram.

У своєму виступі він підкреслив, що наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України, повідомила пресслужба президента.

“У нас не так багато часу. Наступні кілька місяців будуть вирішальними. У цій війні – війні Росії проти України й усіх вас, тому що це війна Росії проти самої свободи, – у нас мало часу, щоб визначити, яким буде її результат. І ми повинні його визначити. Не Росія, не їхні криваві союзники. Ми маємо бути швидшими. Нам потрібно не втратити наступні кілька місяців у війні, щоб не втратити наступні десятиліття”, – акцентував глава держави.

Він відзначив, що Україна вже має план перемоги.

“І я представлю цей план Америці: президенту Байдену, Конгресу, обом кандидатам у Президенти – Камалі Гарріс і Дональду Трампу – і всім нашим союзникам у світі. І я вважаю, що це має бути нашим спільним досягненням – перемога заради свободи, без жодних компромісів коштом свободи”, – сказав Зеленський.

Як відомо, напередодні президент України розпочав візит до США. У перший же день Володимир Зеленський відвідав завод боєприпасів у Скрентоні, де виробляють снаряди і міни для потреб ЗСУ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 + nineteen =

Back to top button