Україна

Зеленський заявив про новий етап війни


Зеленський заявив про новий етап війни

Українці та західні партнери повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум, зазначив президент.

Україна перебуває перед новим етапом війни з Росією. Про це сказав президент Володимир Зеленський, виступаючи перед прикордонниками у п’ятницю, 3 травня.

“Зараз ми перед новим етапом війни. Окупант готується до спроб розширити наступальні дії. І ми всі разом, всі українці, наші воїни, наша держава, наші партнери, ми повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум”, – заявив він.

Зеленський зазначив, що українці повинні довести окупантам, що їм не вдасться досягти своїх цілей, як би підло вони не діяли – Україна все одно братиме гору.

Президент нагадав, що “вже набуло чинності рішення про збільшення Державної прикордонної служби України на 15 тисяч людей, і кожен із вас має проявити свої найкращі якості на захисті нашої держави”.

Володимир Зеленський вручив прикордонникам державні нагороди з нагоди Дня державної прикордонної служби України, який відзначають 30 квітня.

Нагадаємо, сьогодні у ГУР і ЗСУ заявили, що росіяни можуть почати наступ на Харків і Суми. Також ворог може спробувати захопити усю Запорізьку область.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button