Україна

Зеленський заявив про атаку росіян під Вугледаром


Зеленський заявив про атаку росіян під Вугледаром

Під час чергового наступу ворог втратив десятки одиниць техніки, вбито багато росіян, ззначив президент.

Російські агресори намагалися наступати на Вугледарському напрямку, але українські війська зупинили їх і завдали великх втрат. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram за результатами щоденної селекторної наради у четвер, 2 листопада.

“Провів щоденний селектор. Отримав інформацію щодо ситуації на фронті. Була спроба противника наступати на Вугледарському напрямку, але наші воїни зупинили її, завдавши ворогу тяжких втрат: десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених. Також тривають оборонні дії в Авдіївці та наші наступальні операції на півдні”, – розповів він.

Зеленський також заслухав звіти Міноборони щодо надходження снарядів, ракет і техніки та інформацію від розвідок щодо ситуації на фронті, на міжнародній арені та в стані ворога.

“Також підсумували результати роботи зернового коридору за жовтень. Динаміка позитивна. Фіналізуємо формат страхування для суден, що додасть упевненості нам і перевізникам”, – додав глава держави.

Нагадаємо, бої за Вугледар тривають вже більше року з різною інтенсивністю. Кореспондент.net детально писав, чому для росіян таке важливе це місто. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button