Україна

Зеленський закликав “забезпечити поразку тиранії”

Зеленський закликав забезпечити поразку тиранії

Фото: Скриншот из видео

Зеленського було визнано найвпливовішою людиною світу за версією Time

Український президент виступив на Time 100 Gala, закликавши світ використати свою силу для завершення війни.

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні на Time 100 Gala закликав світ “забезпечити поразку тиранії”. Виступ глави держави опублікувала його прес-служба у четвер, 9 червня.

“Настав час бути впливовими на 100 відсотків. Ми можемо забезпечити поразку тиранії. Ми можемо надійно захистити свободу, зупинити шантаж, який застосовує людина, котрій взагалі не місце у нашому списку. Якщо ми це можемо, значить, ми маємо це зробити, бо вплив зобов’язує”, – сказав він.

Президент розповів про воєнні злочини Росії в Україні.

“Російська армія обстрілює наші міста з артилерії, з авіації. У списку дітей, убитих російськими ударами після 24 лютого, понад 260 прізвищ. Коли цьому прийде кінець? Насправді це ключове питання. Чому на нього досі немає відповіді? Може, ми щось втрачаємо в нашій справжній силі? Може, не користуємося потенціалом нашого справжнього лідерства? І це питання до США. До партій, суспільства, республіканців, демократів, до Конгресу та до президента”, – сказав Зеленський.

При цьому він додав, що “вдячний президенту Байдену за те, що він об’єднав вільний світ, коли з’явилася російська загроза”.

Зеленський назвав російську агресію COVID-22, а вакциною проти неї – “зброю та санкції”.

“Ненависть – це вірус і він ще більш смертоносний, ніж COVID-19: він поширюється завдяки пропаганді, завдяки безкарності вбивць, завдяки російській нафті, яка все ще на глобальному ринку, завдяки грошам, які все ще переміщуються у глобальній фінансовій системі, завдяки компаніям, які вважають, що на грошах з російського ринку небагато крові”, – заявив він.

Нагадаємо, Зеленський очолив список найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button