Україна

Зеленський закликав мешканців Криму ділитися інформацією


Зеленський закликав мешканців Криму ділитися інформацією

Вороги не повинні забувати, на чиєму півострові вони тимчасово перебувають, наголосив український лідер.

Розвідники відпрацьовують інформацію отриману від українців на півдні країни, а особливо в Криму. Про це у середу, 31 серпня, повідомив президент України у вечірньому відеозверненні.
 
При цьому глава держави подякував людям, які передають дані про пересування або дислокацію російських військових баз та військ.
 

 
Він наголосив, що на основі цієї інформації “відпрацьовують по максимуму”.
 
“Озвучувати деталі не буду. Одне тільки скажу – хочу подякувати від імені розвідки всіх наших людей, які дуже міцно нас підтримують на півдні нашої держави, особливо в Криму. Нехай вороги не забувають, на чиєму півострові вони перебувають, тимчасово перебувають”, – сказав Зеленський.
 
Президент зазначив також, що бої на Донеччині залишаються дуже важкими. “Гарячі точки регіону не змінилися. Наші хлопці міцно тримають позиції”, – сказав він.
 
Крім того, Зеленський повідомив, що у середу провів нараду з представниками парламенту та уряду щодо поточних планів державної роботи.
 
 
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський попросив мешканців Криму не наближатися до військових об’єктів РФ на півострові і передавати інформацію про ворогів нашим спецслужбам.
 
Додамо окупанти заборонили цивільним у тимчасово анексованому Криму використовувати піротехнічні засоби і безпілотники. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button