Україна

Зеленський закликав Дубінського вийти із фракції “Слуга народу” – ЗМІ

Народний депутат відмовився це зробити

Президент Володимир Зеленський просив вийти нардепа Олександра Дубінського із фракції “Слуга народу”, той відмовився.

Про це повідомили джерела “Української правди” у фракції “Слуга народу”, – інформує 1NEWS.

Зеленський про Дубінського заявив, що той має піти із фракції, щоб не підставляти “Слугу народу” під удар і зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв’язувався із Деркачем, бо той є агентом ФСБ.

Також президент нагадав, що Дубінський “розколював фракцію весь час”, і що його “журналістська діяльність” під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Співрозмовник зазначає, що за Дубінського вступився Бужанський, мовляв, фракція має своїх підтримувати, на що Зеленський відповів, що вони саботували багато законопроєктів, натякнувши, щоб не апелювали до командності.

Також джерело розповідає, що Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а “шабунята й соросята” його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Глава держави у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися президентом України, а звинувачення Дубінського у бік Центру протидії корупції” назвав дитячими, пояснивши що “це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати”. Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

Глава держави запропонував фракції зібрати голоси “за” та “проти” Дубінського, а сам готовий зустрітися з керівництвом фракції та обговорити, що робити далі.

Співрозмовник переконаний, що ключовий месседж – Дубінський має піти, а сам Зеленський не хоче вирішувати проблему із санкціями.

Джерело наголосило, що суперечка президента з нардепом тривала понад 30 хвилин.

Back to top button