Україна

Зеленський: з лютого Росія втратила 15 літаків


Зеленський: з лютого Росія втратила 15 літаків

Від початку лютого російська армія втратила 15 військових літаків, повідомив президент України.

Світ має реагувати на терористичні дії Россії, яка вбиває українських дітей, а поки ВСУ з початку лютого знищили 15 військових літаків РФ. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні

“Нам вдалося тільки за цей тиждень збити сім російських військових літаків. Саме тих, які скидають ці бомби і вбивають. Від початку лютого Росія втратила 15 військових літаків. Це правильна динаміка їхніх втрат!”, – сказав він.

Президент зазначив, що чим більше буде наших можливостей збивати російську авіацію, чим далі на нашій окупованій території ми будемо знищувати російську логістику, тим більше українських життів буде врятовано.

“Головне – політична воля, щоб усе реалізувати. Щоб дати саме такий рівень постачання, який допоможе. Якщо цього не буде, це стане однією з найбільш ганебних сторінок історії – якщо Америка чи Європа програють іранським “шахедам” чи російським винищувачам”,
– наголосив Зеленський. 

Як повідомлялось, рятувальники завершили пошукові роботи в Одесі, де внаслідок російського удару загинуло 12 людей, у тому числі п’ятеро дітей. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button