Україна

Зеленський: Є за що подякувати “хлопцям з СБУ”


Зеленський: Є за що подякувати хлопцям з СБУ

На селекторній нараді сьогодні була доповідь керівника СБУ щодо протидії колаборантам, і президент України відзначив роботу Служби безпеки.

У вечірньому відеозверненні до українців президент Володимир Зеленський трвдиційно прозвітував про роботу за день. Звернення президент публікує його пресслужба.

“Були різні наради, і серед головних – нарада з керівником ГУР. Змістовна. Про хороші речі для України – дещо важливе в безпекових питаннях нам вдалося. Деталі – пізніше. На селекторі сьогодні була доповідь керівника СБУ щодо протидії колаборантам. Теж змістовно. Та й узагалі є за що подякувати нашим хлопцям зі Служби безпеки сьогодні. Важливі операції, а головне – результативні. Молодці!” – підкреслив Зеленський.

Президент повідомив і про нараду з урядовцями.

“У нас є різні урядові програми щодо відновлення, щодо допомоги регіонам і людям, які втратили будинки. Є робота з відбудови соціальної сфери та фізичного захисту об’єктів енергетики. Щодо таких питань доручив підготувати детальний звіт,” – йдеться у зверненні.

Одна з найважливіших тем – забезпечення України системами протиповітряної оборони.

“Ми робимо все, щоб дати Україні більше систем ППО перед зимою. І зараз, до речі, очікуємо на певні рішення від наших партнерів. Але вся робота в регіонах, яка стосується фізичного захисту критичних об’єктів та термінової відбудови, повинна бути проведена максимально за час до зими”, – зауважив Зеленський.

Президент також повідомив про розмову з колегою з Азербайджану і відзначення державними нагородами турецьких патнерів.

Нагадаємо, сьогодні вночі спецпризначенці ГУР висадилися у Криму і провели жорстокий бій з російськими загарбниками. Також було оприлюднено відео десантування бійців у Криму.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button