Україна

Зеленський висловив підтримку олімпійцям України


Зеленський висловив підтримку олімпійцям України

Глава держави зауважив, що на Олімпіаді “наші люди, наш прапор і наш гімн” поряд з усіма, хто поважає “життя, людські цінності, принципи олімпізму та чесні правила”.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна пишається своїми спортсменами, котрі попри війну, змогли підготуватися до олімпійських змагань. Відповідну заяву на передодні відкриття Літніх Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, президент опублікував у Телеграм у п’ятницю, 26 липня.

“Ми пишаємося нашою командою – хлопцями й дівчатами, які, попри цю агресивну війну, змогли підготуватися до Олімпіади та показати дух усіх українців. У них наша воля до перемоги та український характер”, – зазначив глава держави.

Зеленський зауважив, що на Олімпіаді “наші люди, наш прапор і наш гімн” поряд з усіма, хто поважає “життя, людські цінності, принципи олімпізму та чесні правила”.

“Вболіваємо за Україну! Віримо в Україну”, – додав він.

Зауважимо, Зеленський у середу, 24 липня, провів розмову з українськими спортсменами, які візьмуть участь у літніх Олімпійських іграх, що триватимуть із 26 липня до 11 серпня в Парижі.

Раніше Папа Римський Франциск і генсек ООН Антоніу Гуттереш закликали до перемир’я під час Олімпіади-2024 у Парижі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 3 =

Back to top button