Україна

Зеленський вимагає прийняти мобілізаційний закон


Зеленський вимагає прийняти мобілізаційний закон

Захід запитує, що якщо ви не хочете мобілізацію, а парламент не хоче голосувати, то для чого вам допомога, зазначив глава держави.

Верховна Рада повинна у “найближчі дні” проголосувати у другому читання законопроєкт про мобілізацію. Про це сказав президент Володимир Зеленський в інтерв’ю, оприлюдненому в ефірі телемарафону в суботу, 6 квітня.

“Достатньо вже чотири місяці на діалог щодо цих питань. Навіть перебільшили вони вже щодо цього питання. Тому ми говоримо з парламентом, щоб вони проголосували найближчими днями даний закон. Це дуже важливо”, – заявив він.

На думку Зеленського, депутати повинні заспокоїтись і “не чекати оплесків своєму популізму”. Також не можна “вичищати закон”, бо він має бути робочим.

Президент вважає, що “росіянам вдалося з цим законом порушити питання, що в нас люди не готові далі захищати державу. І сьогодні Захід запитує нас: а якщо ви не хочете мобілізацію, парламент не хоче голосувати, то а для чого вам допомога?”.

Як відомо, 7 лютого Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт щодо посилення мобілізації в Україні. Зараз закон готується до другого читання. Нардепи запропонувати тисячі правок.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button