Україна

Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України


Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України

Якщо звання Героя України було надане військовому посмертно, сертифікат на житло вручено родині бійця.

Президент Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир військовим та родинам полеглих захисників, які були удостоєні найвищого державного звання – Героя України. Про це в понеділок, 26 лютого, повідомила пресслужба президента.

“Продовжуємо традицію особливої вдячності та шани до українських Героїв. Вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв”, – повідомив про подію Зеленський.

Президент подякував Героям за подвиги, а всіх українців закликав пам’ятати про ціну, яку платить наш народ за незалежність країни.

“Сьогодні я хочу подякувати кожному й кожній із вас за те, що такі Герої є в України. І на нашу землю вже точно не прийдуть такі часи, коли хтось міг би змусити українців забути своїх Героїв. Українці своєї незалежності та власної держави вже ніколи не віддадуть, ніколи Україна не зрадить памʼяті своїх Героїв. Будь ласка, будьте гордими за наших людей, які боролися так, що стали взірцем на покоління. І, будь ласка, хай усі в Україні пам’ятають, якою ціною вдавалося і вдається зберегти незалежність”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, з 27 грудня 2023 року українці, які мають житлові сертифікати як компенсацію за знищене майно, можуть використати їх для придбання нових помешкань.

Більшість петицій – про присвоєння звання Героя: чи ефективні вони

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button