Україна

Зеленський відреагував на ситуацію із захопленням заручників у Луцьку: вже відоме ім’я “терориста”

Президент України Володимир Зеленський заявив, що тримає ситуацію із захопленням заручників в центрі Луцька під особистим контролем. Відповідне повідомлення він оприлюднив у своєму Телеграм-каналі.

«Тривожні новини з Луцька. Вранці, о 9:25, до місцевої поліції зателефонував громадянин, який повідомив про те, що захопив автобус із заручниками. Було чутно постріли, автобус пошкоджено», – пише Зеленський.

Глава держави додав, що наразі введено поліцейську операцію «Заручник», а СБУ ввела план «Бумеранг».

«Робиться все, щоб ситуацію було врегульовано без жертв. Тримаю перебіг подій під особистим контролем», – додав Президент України.

Оновлено о 12:09: Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що до Луцька для координації дій терміново вилетів Міністр МВС Арсен Аваков

Також Геращенко додав, що особа, яка захопила заручників, зателефонувала в 9 25 в Поліцію і представилася ім’ям Максим Плохой.

“У мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця», яка  описує перебування автора в місцях позбавлення волі та його погляди на життя”, – додав заступник міністра.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що невідомий захопив автобус із 20-ма заручниками у центрі Луцька. Наразі його вимоги невідомі, однак декілька годин тому ймовірний «терорист» записав відео-звернення.

Back to top button