Україна

Зеленський відреагував на рішення Сенату США


Зеленський відреагував на рішення Сенату США

Американська допомога наближає справедливий мир в Україні та відновлює глобальну стабільність, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський подякував сенаторам США за підтримку законопроєкту, який передбачає допомогу Україні на понад 60 млрд доларів. Про це глава держави написав у Twitter у вівторок, 13 лютого.

“Вдячний Чаку Шумеру, Мітчу Макконнеллу та всім сенаторам США, які підтримали продовження допомоги Україні в нашій боротьбі за свободу, демократію та цінності, що мають для нас усіх величезне значення”, – написав він.

За словами Зеленського, подальша допомога США дає змогу в Україні рятувати людські життя від російського терору, а “це означає, що життя в наших містах триватиме й переможе війну”.

“Американська допомога наближає справедливий мир в Україні та відновлює глобальну стабільність, що сприятиме більшій безпеці та процвітанню для всіх американців і всього вільного світу”, – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, 13 лютого Сенат США підтримав пакет, який передбачає понад 60 млрд доларів для України – переважно на військову допомогу. Але рішення Сенату недостатньо для виділення грошей. Тепер законопроєкт має пройти Палату представників, спікер якої – Майк Джонсон – вже розкритикував документ.

Трамп закликав не надавати допомогу Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button