Україна

Зеленський відмовився від виступу перед сенаторами – CNN


Зеленський відмовився від виступу перед сенаторами - CNN

Західні ЗМІ із посиланням на лідера більшості в американському сенаті Чака Шумера повідомили, що президент України Володимир Зеленський звернеться до сенаторів на секретному брифінгу за допомогою захищеної відеоконференції.

Президент України Володимир Зеленський скасував онлайн-брифінг для сенаторів Сполучених Штатів Америки, під час якого мав розповісти про ситуацію на фронті та потреби Києва у зброї. Про це у вівторок, 5 грудня заявив лідер демократичної більшості в Сенаті США Чак Шумер, повідомляє журналіст CNN Ману Раджу. 

“Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер заявив, що президент України Зеленський більше не збирається бути присутнім на секретному брифінгу через питання, що виникло в останню хвилину”, – йдеться в повідомлені. 

Шумер напередодні оголосив, що Зеленський мав виступити перед американськими сенаторами на закритому брифінгу за допомогою захищеної відеоконференції, аби поінформувати їх про стан війни.

За словами законодавців, Зеленський також не з’явився віртуально на брифінгу Палати представників України.

Зараз з офіційним візитом у Сполучених Штатах перебувають керівник Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони України Рустем Умєров, а також голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, Зеленський мав намір у вівторок, 5 грудня, за допомогою захищеного відеозв’язку виступити перед американськими сенаторами на секретному брифінгу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button