Україна

Зеленський: в Україні готують державний переворот, в який залучають Ахметова

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що українського бізнесмена Ріната Ахметова втягують в розхитування ситуації всередині країни. Про це він заявив на прес-марафоні 26 листопада, повідомляє 1News.

«Ми маємо інформацію, в тому числі і звукову (очевидно, мається на увазі аудіозапис – ред.), що 1 грудня в Україні готується державний переворот. Також нам відомо, що в його реалізацію залучають Ріната Ахметова», – зауважив Зеленський.

Президент уточнив, що він чув розмови, в яких представники сусідньої країни і українські діячі обговорюють те, що Рінат Ахметов готовий включитися в розхитування ситуації всередині країни і профінансувати цю операцію на 1 мільярд доларів.

«Я наголошую, що на моє переконання його (Ахметова – ред.) втягують в цю війну всередині країни. Це роблять і росіяни, і деякі представники попередньої влади», – додав Президент.

«Я вважаю, що це підстава, образа для Ахметова, його втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав їїї, вважаю, що це буде його велика помилка, тому що не можна воювати проти свого народу та обраного ним президента. Вважаю, що це його оточення втягує його в таку війну…», – зазначив він.

А допомагають розхитувати ситуацію засоби масової інформації, які працюють на певних осіб (очевидно, що мова про медіа Ріната Ахметова – ред.).

Зеленський додав, що мова йде про операцію по знищенню його, як президента, а це і є державний переворот.

Back to top button