Україна

Зеленський у Вашингтоні зустрівся з Ердоганом


Зеленський у Вашингтоні зустрівся з Ердоганом

Україна планує провести в Туреччині конференцію щодо продовольчої безпеки та свободи судноплавства.


Президент України Володимир Зеленський зустрівся із лідером Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом на полях саміту НАТО у Вашингтоні. Про це глава держави повідомив у Telegram в четвер, 11 липня.
 
Зеленський зауважив, що Ердоган відзначив зусилля України, спрямовані на повернення наших людей додому. Він особливо високо оцінив повернення кримських татар і подякував за ці зусилля.
 
Окрім того, сторони обговорили конференцію, яку Україна планує провести в Туреччині, щодо продовольчої безпеки та свободи судноплавства.
 
“Провів продуктивну зустріч із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Я вдячний за його непохитну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України. Готуємося провести в Туреччині конференцію, присвячену продовольчій безпеці та свободі судноплавства у межах імплементації рішень Саміту миру”, – розповів Зеленський.

Нагадаємо, раніше український президент зустрівся із лідером США Джо Байденом. Американський президент оголосив про новий пакет допомоги Україні у сфері безпеки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button