Україна

Зеленський: Ситуація на Донбасі болісна


Зеленський: Ситуація на Донбасі болісна

Президент України підбив підсумки 306-го дня війни в Україні та розповів про те, що планує реалізувати найближчим часом.

 
Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні зазначив, що важкою та болісною залишається ситуація на Донбасі.
 
“Бахмут, Кремінна та інші напрямки на Донбасі, які вимагають зараз максимуму сил і концентрації. Ситуація там важка, болісна. Окупанти витрачають усі доступні їм ресурси, а це значні ресурси, щоб вичавити бодай якийсь поступ. І я дякую всім нашим хлопцям, які стоять на позиціях, стоять міцно, і все ж таки знаходять можливості, щоб не тільки нічого не втратити, а й вибивати окупантів, “мінусувати” їх”, – сказав Зеленський.
 
Також президент звернув увагу на енергетику України. Він повідомив, що сьогодні провів спеціальну нараду з чиновниками щодо ситуації в енергетиці та інфраструктурі.
 
“Готуємось до наступного року, і не лише до зимових місяців. Є загрози, які мають бути усунені. Є кроки, які мають бути зроблені. І держава їх обов’язково зробить”, – сказав глава держави.
 
Крім того, він повідомив, що провів сьогодні розширену нараду за підсумками візиту до США та реалізації домовленостей.
 
“Часу втрачати не будемо. Все, про що домовилися у Вашингтоні, реалізуємо швидко. Наскільки це можливо”, – резюмував гарант.
 
Раніше повідомлялося, що контрнаступальні дії Сил оборони України завадили російським загарбникам завдати удару по місту Лиман (Донецька область) з боку Луганського напрямку.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button