Україна

Зеленський розповів про підсумки переговорів із ЄК


Зеленський розповів про підсумки переговорів із ЄК

Глава держави висловив упевненість у тому, що Україна заслуговує вже цього року підійти до відкриття переговорів про членство в ЄС.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у четвер, 2 лютого, розповів про важливе взаєморозуміння, якого вдалося досягти у переговорах із головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн та єврокомісарами.
 
“Сьогодні в межах переговорів із Президенткою Єврокомісії та членами Колегії Єврокомісії ми досягли дуже важливих взаєморозумінь. Про те, що тільки разом сильна Україна і сильний Євросоюз здатні захищати життя, яке ми цінуємо.
Про те, що Україні потрібна незмінна та повна підтримка в захисті від Росії. І про те, що ми маємо нашою подальшою інтеграцією давати енергію й мотивацію нашому народу боротися попри будь-які перешкоди й загрози. Я вірю, що Україна заслуговує вже цьогоріч підійти до відкриття переговорів про членство в ЄС”, – сказав Володимир Зеленський.
 
Він висловив упевненість у тому, що Україна заслуговує вже цього року підійти до відкриття переговорів про членство в ЄС.
 
Глава держави подякував голові Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн та її колегам та партнерам України в ЄС за військову, фінансову енергетичну та соціальну підтримку України на шляху інтеграції та у захисті. Він наголосив, що це зміни, якими забезпечується ще більша взаємодія між Україною та ЄС.
 
Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський зустрівся у Києві з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн.
 
Євросоюз надасть Україні 2400 генераторів

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button