Україна

Зеленський розповів, чи вистачить йому однієї каденції на посаді Президента

Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому не вистачить однієї каденції на посаді Глави держави, щоб виконати всю програму, яку він запланував. Про це він розповів на прес-конференції в Маріїнському палаці, повідомляє 1News.

«Чесно, я вважаю, що не вистачить», – відповів Зеленський на питання журналіста щодо однієї каденції на посаді Президента.

Згодом Зеленський уточнив, що він подумає, чи буде знову балотуватись на посаду Президента, якщо він буде бачити підтримку людей.

“Коли я говорив, що йду на один термін, під це писалась програма. Але це не значить, що ця програма є вичерпною. Вона може розширюватись. Тому я подумаю з приводу ще одного терміну”, – зазначив він.

Нагадаємо, у програмі Володимира Зеленського, з якою він йшов на вибори у 2019 році, було зазначено, що він іде на один президентський термін.

При цьому перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов нещодавно заявив, що громадяни України захочуть бачити Володимира Зеленського президентом ще на один термін.

«Виключно моя думка, яку я хотів би озвучити, що люди не захочуть однієї каденції Володимира Зеленського. Тому що це людина, яка давно і успішно працює в своєму напрямі, в своєму колективі, в своїй команді. Він так само підходить до всіх процесів, і моя думка – це шанс для країни мати такого керівника», – заявив Трофімов

«Яким буде його рішення і його вибір – напевно, потрібно прожити ці п’ять років…», – зазначив він.

На його думку, потрібно багато часу, щоб зробити досконалими або завершити розпочаті процеси. «Тому час тут, напевно, ключову роль відіграє», – вказав Трофімов.

Back to top button