Україна

Зеленський розповів, чи бачить конкурента в особі Кличка

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з повагою ставиться до всього того, що зробив Віталій Кличко, в тому числі і для того, щоб стати головою міста Києва, однак призначення голови Київської міської державної адміністрації – це сфера відповідальності Глави держави. Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє 1News.

Зеленський стверджує, що Віталій Кличко «постійно записується до нього на прийом, постійно телефонує і навіть іноді приходить в Офіс Президента, аби зустрітись».

«Він звертався до мене, аби я його не звільняв (з посади голови КМДА – ред.). Немає питань, працюйте і показуйте результат», – зауважив Президент.

З приводу обшуків, які останнім часом правоохоронці проводять в комунальних підприємствах, то Зеленський зазначив, що для цього напевне є причини.

Відповідаючи на питання, чи бачить він конкурента на майбутніх президентських виборах в особі Віталія Кличка, Володимир Зеленський відповів: «Ніхто не вирішив ще йти на другий термін, тому говорити про конкуренцію зараз немає сенсу. А про конкуренцію краще покаже соціологія».

«Мій голова Офісу не бере хабарі, тому ми  не конкуренти», – підсумував Володимир Зеленський, не пояснюючи цієї фрази.

Нагадаємо, минулого та цього тижня  правоохоронці провели серію обшуків у комунальних підприємствах Києва. Навідались вони в тому числі і в будинок, в якому живе Віталій Кличко.

Кличко вважає ці обшуки політичним тиском.

Back to top button