Україна

Зеленський: Російські вбивці отримають відповідь


Зеленський: Російські вбивці отримають відповідь

Президент України подякував бійцям, які сьогодні збили одразу три російські “сушки”, і запевнив, що кара чекає на кожного російського вбивцю.

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що жоден російський убивця не залишиться безкарним. Про це, зокрема, йшлося у вечірньому відеозверненні президента сьогодні, 2 грудня.

“Дякую нашим воїнам, які знищили одразу три російські “сушки”. На Південному напрямку – на нашій Херсонщині. Результат наших Повітряних сил і безпосередньо Одеської зенітної ракетної бригади. Дякую вам, хлопці! І хай кожен російський льотчик точно знає, що буде наша відповідь кожному російському вбивці – жоден із них не залишиться безкарним”, – підкреслив Зеленський.

Крім того, президент розповів, що привітав сьогодні з професійними святами українських енергетиків та українських дипломатів, повідомив про переговори з прем’єр-міністром Нідерландів і зустріч із нещодавно призначеним міністром закордонних справ Польщі.

Під час зустрічі з польським міністром йшлося про пошук подолання проблем і розвиток співпраці.

“Оновлюємо наші відносини. Обговорили, як можемо подолати наявні проблеми. Звичайно, я подякував Польщі за підтримку нашої держави в оборонній сфері. Ми маємо дуже серйозні можливості для подальшої спільної роботи – такої роботи, яка посилить обидва наші народи. Це стосується, зокрема, і спільних оборонних виробництв. Багато речей треба вирішити. Я впевнений, ми можемо це зробити”, – підкреслив президент.

Згадав Зеленський і про нараду з міністром оборони, під час якої йшлося про питання мотивації, питання визначеності термінів служби, питання поповнення.

Знищення трьох російських Су-34: Данілов розкрив деталі

 

Нідерланди готують F-16 для передачі Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button