Україна

Зеленський: РФ боятиметься наближатись до Криму


Зеленський: РФ боятиметься наближатись до Криму

Президент в Одесі привітав курсантів Інституту Військово-морських сил Одеської морської академії, та відвідав поранених воїнів у шпиталі.

Президент Володимир Зеленський переконаний, що росіяни боятимуться наближатися до українського Криму й берегів Азовського моря.

“Ворог точно не диктуватиме умови в Чорному морі, і окупантам доведеться так само боятися наближатися до нашого українського Криму й до наших берегів Азовського моря, як російські кораблі вже бояться наближатися до нашого Чорноморського узбережжя”, – сказав Зеленський у своїй заяві з Одеси.

Президент зазначив, що в неділю перебуває в Одесі передусім для того, щоб привітати воїнів Військово-морських сил ЗСУ з їхнім професійним днем.

“Достатньо лише згадати, які амбіції були в Росії на початку повномасштабної агресії та які з тих амбіцій тепер на дні Чорного моря”, – сказав він.

Зеленський розповів, що нагородив найкращих та привітав курсантів Інституту Військово-морських сил Одеської морської академії. Також він відвідав поранених воїнів у шпиталі.

“Була сьогодні також доповідь нашого командувача Військово-морських сил віце-адмірала Олексія Неїжпапи, а також командувача ОСУВ Одеса генерала Москальова. І щодо безпекової ситуації зараз, і щодо наших стратегічних завдань – для нашого флоту, для нового напряму – флоту морських дронів – та для нашої берегової оборони. Все реалізуємо! Впевнений!”, – наголосив президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що втрати російської армії на війні в Україні в рази більші, ніж у Сил оборони.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button