Україна

Зеленський призначив нову голову Івано-Франківської облдержадміністрації

Президент України заявив, що серед пріоритетів розвиток інфраструктури та туристичного потенціалу регіону, а також залучення інвестицій

Президент України Володимир Зеленський призначив Світлану Оніщук новою головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації (ОДА).

Про це повідомляє 1NEWS.

На врученні службового посвідчення в офісі президента Зеленський побажав Оніщук успіхів на посаді.

При цьому Зеленський заявив, що серед пріоритетів розвиток інфраструктури та туристичного потенціалу регіону, а також залучення інвестицій.

Світлана Оніщук народилася в 1984 році в селищі Заболотів Івано-Франківської області. У 2002 році закінчила Снятинський сільськогосподарський технікум за напрямом “Бухгалтерський облік”.

У 2005 році – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника за напрямом “Правознавство”. Доктор наук з державного управління.

З 2002 року працювала юридичним консультантом приватної агрофірми. Проходила службу в органах внутрішніх справ у Прикарпатському Юридичному інституті Львівського держуніверситету внутрішніх справ.

З 2012 року працювала на різних посадах у Національному агентстві України з питань державної служби та його регіональних підрозділах. З вересня 2019-заступник голови Івано-Франківської ОДА.

Джерело: Офіс президента

Back to top button