Україна

Зеленський призначив голову Чернівецької області


Зеленський призначив голову Чернівецької області

Обов’язком нового голови області є налагодити роботу митниці, пунктів пропуску і забезпечити надання соціальних послуг тимчасово переміщеним українцям, зазначили на Банковій.

 
Президент Володимир Зеленський призначив Руслана Запаранюка головою Чернівецької обласної держадміністрації замість Сергія Осачука. Про це повідомляє сайт глави держави у середу, 13 липня.
 
Зазначається, що Зеленський підписав відповідні укази №485/2022 і №486/2022, а під час зустрічі із Запаранюком висловив думку, що той зможе успішно реалізувати поставлені завдання.
 
“В умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення РФ пріоритетом для держави є злагоджена робота митниці, яка не перешкоджатиме руху гуманітарних вантажів, облаштуванню пунктів пропуску на державному кордоні, наданню соціальних послуг тимчасово переміщеним особам, вимушеним виїхати з регіонів України, де ведуться бойові дії”, – йдеться в повідомленні.
 
__________________________________
 
Руслан Запаранюк народився у 1974 році в селі Нижні Станівці у Чернівецькій області. У 199-му закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича (спеціальність фізик, викладач), у 2003 році – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (спеціальність економіст із обліку й аудиту).
 
Працював на різних посадах у фінансовому секторі Чернівецької області. З липня 2014 року по сьогоднішній день – начальник регіональної філії Ощадбанку.
 
Нагадаємо, у червні ЗМІ повідомили, що в Чернівецькій ОДА були обшуки. Тоді Сергій Осачук заперечував, що обшукували його кабінет.
 
А до цього СБУ повідомляла, що заступника голови Чернівецької ОВА піймано на махінаціях з гуманітарною допомогою.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button