Україна

Зеленський привітав сержантів і старшин ЗСУ


Зеленський привітав сержантів і старшин ЗСУ

Президент підкреслив, що надійні сержанти й старшини – це завжди опора для командирів і допомога солдатам і матросам.

Сьогодні, 18 листопада, Володимир Зеленський привітав сержантів і старшин ЗСУ з професійним святом. Про це повідомляє пресслужба президента.

“Сьогодні – особливий день. День наших воїнів, від яких безпосередньо залежать сила й успішність усієї нашої армії. Це – день сержантів і старшин Збройних Сил України. Надійні сержанти й старшини – це завжди опора для командирів і допомога солдатам і матросам. У наших Збройних Силах зараз служать понад 150 тисяч сержантів і старшин. Вони безпосередньо керують солдатами та ведуть воїнів у бій. Вони зміцнюють мотивацію, навчають солдатів, тримають моральний дух. Коли сержантам і старшинам можна довіряти, армія нездоланна. Дякую кожному сержанту, кожному старшині, які піклуються про солдатів і про Україну, які здобувають необхідні результати для своїх підрозділів і для всієї держави”, – сказав Зеленський у відеозверненні до винуватців свята.

Раніше повідомлялося, що Зеленський схвалив закон про “військовий” ПДФО.  1 жовтня до 31 грудня поточного року “військовий” ПДФО будуть спрямовувати до держбюджету в пропорції 50% на 50% на зукупівлю дронів і артилерійських систем.

Зеленський відреагував на успіх ЗСУ на Лівобережжі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button