Україна

Зеленський провів військовий кабінет


Зеленський провів військовий кабінет

Кабінет був присвячений ситуації на основних напрямках – Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Мелітопольському.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 27 жовтня, провів військовий кабінет під час якого обговорив питання забезпечення українських військових далекобійною зброєю. Про це йдеться у вечірньому звернення глави держави.

За його словами, кабінет був присвячений ситуації на основних бойових напрямках – Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Мелітопольському.

“(Обговорювали – ред.) забезпечення нашої оборони та наших наступальних дій, у тому числі далекобійною зброєю та ракетами”, – розповів він.

Український лідер додав, що він вдячний усім воїнам, які продовжують тримати позиції та знищують окупантів. Крім того, суттєво збільшились російські втрати.

“Саме так і потрібно”, – резюмував він.

Нагадаємо, за словами міністра  закордонних справ Німеччини Анналени Бербок, німецьке суспільство, попри економічні труднощі не відчуває втоми від допомоги Україні після повномасштабного вторгнення Росії. 

В Німеччині зробили заяву щодо підтримки України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button