Україна

Зеленський провів Ставку з військовими


Зеленський провів Ставку з військовими

Багато часу було присвячено темі комплектації бригад ЗСУ для ротації на найскладніших ділянках, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого заслухав доповіді військових з різних питань. Про це він повідомив у Telegram у вівторок, 16 липня.

“Була доповідь головкома Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках: Покровськ, Торецьк, Часів Яр, Куп’янськ, Вовчанськ та всі інші. Задуми російських військ і наша відповідь на них”, – написав він.

За словами Зеленського, багато часу було присвячено темі комплектації бригад ЗСУ для ротації на найскладніших ділянках: люди, зброя, військова техніка, належне матеріально-технічне забезпечення. З цього питання доповідав начальник Генштабу Анатолій Баргилевич.

“Інша велика тема – озброєння. Весь перелік власного виробництва – снаряди, дрони, техніка, а також надходження від партнерів. Працюємо з ними на всіх рівнях, щоб оперативно усувати всі перепони та пришвидшувати постачання”, – додав глава держави.

Напередодні Зеленський заявив, що резерви ЗСУ почали отримувати зброю. Але при цьому він визнав, що “до позитивного результату” ще далеко.

Раніше президент повідомив, що 14 бригад ЗСУ недоукомплектовані.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 2 =

Back to top button