Україна

Зеленський провів нараду стосовно ЄС та НАТО


Зеленський провів нараду стосовно ЄС та НАТО

Голова держави також зазначив, що під час наради було чітко сформульовано завдання на цей рік.

Український президент Володимир Зеленський провів тривалу нараду про плани України на цей рік у відносинах із партнерами у Євросоюзі та НАТО. Про це повідомляє голова держави на своєму Telegram-каналі.

“Наша комунікація, наші внутрішні зміни, кроки у відносинах, на які розраховуємо. Також і непублічна робота з партнерами”, – зауважив Зеленський.

За його словами, під час наради було чітко сформульовано завдання на цей рік. Участь в заході взяли голова Верховної ради, глава уряду і профільна віцепремʼєр-міністр, міністр закордонних справ, міністр оборони та його перший заступник, і міжнародники Офісу президента, і керівник Офісу.

“Пріоритети наші зрозумілі: повністю реалізувати рішення про відкриття переговорів, підготувати нашу переговорну рамку із Євросоюзом, а також виробити таку систему відносин і комунікації з членами Альянсу, щоб кожна держава, кожен лідер на сто відсотків відчували, що разом з Україною НАТО стане значно сильніше”, – наголосив глава держави.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський зазначив, що армія Росії не жаліла своїх людей, активно закидувала Україну ударами з артилерії та бомбами. Однак, незважаючи на всі ці старання, так і не змогла здобути успіху у війні.

Зеленський розповів про наради з оборонним блоком

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button