Україна

Зеленський провів кадрові ротації у власному офісі

Динамічний ритм роботи, залучення нових фахівців для виконання завдань, пов'язаних із забезпеченням діяльності Президента України, та збільшення функціональних обов'язків працівників Офісу глави держави зумовили ухвалення низки кадрових рішень

Президент України Володимир Зеленський звільнив Юрія Костюка з посади заступника керівника Офісу Президента і призначив на його місце Олексія Дніпрова, а на посаду керівника Апарату Офісу Президента призначена Марія Вітушок.

Про це інформує 1NEWS.

«Динамічний ритм роботи, залучення нових фахівців для виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням діяльності Президента України, та збільшення функціональних обов’язків працівників Офісу глави держави зумовили ухвалення низки кадрових рішень», – зазначили в Офісі Президента.

Так, з метою переформатування роботи на гуманітарному напрямку заступником керівника Офісу Президента України, відповідальним за цей напрямок, призначено Олексія Дніпрова (указ №287/2021), який має відповідний досвід практичної роботи на посадах в органах виконавчої влади, зокрема в системі освіти.

Юрій Костюк, який працював заступником керівника Офісу Президента, призначений радником Президента України (указ №285/2021) та сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів.

Також Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов та виступів глави держави. Поінформували в ОП.

Керівником Апарату Офісу Президента України призначено Марію Вітушок (указом №288/2021), яка є кадровим дипломатом, має відповідний досвід роботи за кордоном та значний досвід роботи в державній системі України, зокрема на посадах в Апараті РНБО, Кабінеті Міністрів, Адміністрації Президента.

Джерело: Офіс Президента України

Back to top button