Україна

Зеленський прокоментував підозру Порошенку у державній зраді

Президент України "не бачить резонансу" в суспільстві у зв'язку з розслідуванням щодо торгівлі вугіллям із проросійськими бойовиками, в якій підозрюють Петра Порошенка, а також очільника фракції "Опозиційна платформа - За життя" в Верховній Раді Віктора Медведчука

Президент України Володимир Зеленський вважає, що оголошення підозри експрезиденту України Петру Порошенку у державній зраді не вплине на ситуацію в Україні.

Про це він заявив у коментарі українським журналістам, – інформує 1News.

“Я не думаю про те, що там було виписано у підозрі. Це виписують правоохоронні органи. Не думаю, що це впливатиме на ситуацію всередині нашої держави”, – зауважив Зеленський.

Водночас, на переконання президента, на ситуацію впливають фінансові групи, до яких він зараховує й Порошенка.

“Вони (фінансові групи. – Ред.) звозять людей з різних областей. Десь хтось хоче його (Порошенка. – Ред.) підтримати. У непростий час люди хочуть у такий спосіб заробити копійку. Хтось для цього приходить, хтось за своєю волею це робить”, – вважає Зеленський.

Президент України також додав, що “не бачить резонансу” в суспільстві у зв’язку з розслідуванням щодо торгівлі вугіллям із проросійськими бойовиками, в якій підозрюють Петра Порошенка, а також очільника фракції “Опозиційна платформа – За життя” в Верховній Раді Віктора Медведчука.

“Нехай розбирається суд, правоохоронні органи”, – сказав Зеленський.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button