Україна

Зеленський прокоментував “бавовну” в Криму


Зеленський прокоментував бавовну в Криму

Знищення логістики окупантів, їхніх боєприпасів, техніки та командних пунктів рятує життя наших людей, наголосив глава держави.

 
Українцям, які живуть в окупованих районах сходу та півдня України, а також у Криму, найближчим часом слід триматися якомога далі від військових об’єктів та позицій російської армії. З таким закликом звернувся президент Володимир Зеленський увечері у вівторок, 16 серпня.
 
“Щодня й щоночі ми бачимо нові повідомлення про вибухи на території, яка тимчасово зайнята окупантами. Я прошу зараз усіх наших людей у Криму, в інших регіонах на півдні держави, в окупованих районах Донбасу й Харківщини бути дуже уважними. Будь ласка, не наближайтеся до військових об’єктів російської армії та всіх тих місць, де вони зберігають боєприпаси й техніку, де тримають свої штаби”, – сказав глава держави.
 
За його словами, причини того, що відбувається зараз у Криму, “можуть бути різними”, однак у цих подій один сенс.
 
“Знищення логістики окупантів, їхніх боєприпасів, військової та іншої техніки, командних пунктів рятує життя наших людей. Що менше буде в окупантів можливостей творити зло і вбивати українців, то швидше ми зможемо закінчити цю війну звільненням нашої землі. І черга цими днями на виїзд із Криму в Росію через міст доводить, що абсолютна більшість громадян держави-терориста вже розуміє або принаймні відчуває, що Крим – не місце для них”, – пояснив президент.
 
Зрештою, Зеленський висловив подяку українцям, які допомагають українській армії та силовикам, назвавши те, що відбувається в Україні, “народною визвольною війною, всеукраїнською боротьбою за свободу і незалежність для нашої держави”.
 
 
Нагадаємо, сьогодні на півночі Криму, поряд із Джанкоєм, рівно через тиждень після атаки на аеродром Саки, сталася серія вибухів на складі боєприпасів російських окупантів. У результаті, серед іншого, постраждало залізничне полотно, й окупанти зупинили потяги.
 
За кілька годин стало відомо про вибухи на російській військовій авіабазі у селищі Гвардійське під Сімферополем.
 
Після цих подій на півострові ввели режим НС регіонального характеру.
 
Вибухи біля Джанкоя: з’явилися супутникові знімки
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button