Україна

Зеленський про звірства РФ: Те саме, що було у нацистів


Зеленський про звірства РФ: Те саме, що було у нацистів

Російські військові скоюють звірячі злочини в Україні через пропаганду керівництва РФ, вважає президент.

Звірства російських військ є наслідками інформаційної політики РФ, вважає президент України Володимир Зеленський. Таку думку він висловив в інтерв’ю американському каналу NBC.

“Керівництво вплинуло на це. Ці люди невільні. Вони не обирають, що дивитися, що читати. Вони живуть в інформаційному лісі, глухому та темному. І навіть не розуміють, як розвивається цивілізація. І їм розповідають, що вони – наднація. Те саме, що було у нацистів. Всі інші – другий, третій, п’ятий сорт, як у м’ясній лавці. Інформаційна політика завжди йде від керівництва. Керівник не каже їм – йдіть, ґвалтуйте. Керівники зробили з них тих людей, які спроможні на ці страшні кроки”, – сказав Зеленський.

Також він пояснив, навіщо керівництво РФ розповідає про “нацизм” в Україні.

“Питання нацизму в Україні завжди піднімала Росія, у якої завжди радикальні погляди на права людей. Вони мають прояви нацизму в тих тортурах, у тому рівні злочинності, який вони тут залишили після себе”, – сказав він.

“Вони демонізують Україну, розповідаючи, що тут є якийсь нацизм. Вони знають, що моя сім’я була замучена фашистами у Другій світовій війні. У нас найнижчий показник антисемітизму у державі порівняно з більшістю країн світу. Вони самі виправдовували свої злочини”, – сказав президент.

Зазначимо, в Україні створили Книги катів – інформаційну систему, в якій збираються підтверджені дані щодо воєнних злочинців та злочинців з російської армії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button