Україна

Зеленський про ракетні удари РФ: Тиск на емоції


Зеленський про ракетні удари РФ: Тиск на емоції

На п’ятий місяць війни загарбники змушені влаштовувати “ракетну показуху”, яка стратегічно нічого не змінює, констатує український лідер.

 
Вночі та вранці у суботу, 25 червня, російські війська випустили по Україні 45 ракет з метою показати, що РФ нібито щось ще може. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні за підсумками чотирьох місяців війни.
 
“Сьогодні розпочався п’ятий місяць повномасштабної війни. Окупанти збиралися на п’ятий день захопити більшу частину нашої країни, а змушені на п’ятий місяць влаштовувати таку ракетну показуху, яка стратегічно для Росії нічого не змінює”, – сказав він.
 
За словами глави держави, для українців розпочався складний, морально й емоційно, період.
 
“Коли знаємо, що у ворога все одно нічого не вийде, коли розуміємо, що все одно зможемо захистити нашу державу, але не відчуваємо часових меж цього, не відчуваємо, скільки ще ударів, втрат, зусиль буде, перш ніж побачимо, що перемога вже на нашому горизонті”, – пояснив Зеленський.
 
Український лідер висловив упевненість, що незважаючи на всі зусилля ворога, ЗСУ “дотиснуть” загарбників і призведуть Україну до перемоги.
 
 
Нагадаємо, у Командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що під час масованого обстрілу України 25 червня Росія відновила пуски Іскандерів з території Білорусі та вперше застосувала дальні бомбардувальники Ту-22М3 з повітряного простору цієї країни.
 
Обстріл Рівненщини: троє загиблих, є поранені
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button