Україна

Зеленський пояснив удар по Антонівському мосту


Зеленський пояснив удар по Антонівському мосту

Глава держави запевнив, що всю територію України буде звільнено – військовим і дипломатичним шляхами.

 
Збройні сили України роблять усе для того, щоб російські окупанти не мали жодних логістичних можливостей на захоплених територіях. Про це заявив президент Володимир Зеленський у ході відеозвернення в середу, 27 липня, за підсумками 154-го дня війни.
 
“Щодо Антонівського мосту в Херсоні та інших переправ в області. Звичайно, всі вони будуть відбудовані, але вже нами”, – наголосив глава держави.
 
Він запевнив, що всі плани ворога будуть зламані.
 
“Звільнятимемо нашу територію військовими, дипломатичними та всіма доступними інструментами, поки не вийдемо на законні кордони України”, – сказав Зеленський.
 
У свою чергу радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live розповів, чому українські бійці не знищили Антонівський міст, а привели його в непридатність.
 
“Це задум, безумовно, зараз його розкривати не буду… Ізоляція може бути або разовою, раптовою, або поступовою. Ми йдемо шляхом поступової ізоляції. І в тому, і в іншому випадку вона має свою логіку”, – зазначив він.
 
Нагадаємо, минулої ночі ЗСУ завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсоні, який є найважливішою переправою для поставок армії РФ на правобережжі Дніпра в Херсонській області. Тепер міст повністю перекритий для руху.
 
За даними окупантів, окрім Антонівського мосту, українські військові вдарили також по залізничному мосту через Дніпро.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button