Україна

Зеленський пояснив, чому з Росією не можна домовлятися


Зеленський пояснив, чому з Росією не можна домовлятися

Росія гірша за терористів, тому що вона “ненажерлива” і не планує нікуди йти з території України або зупиняти цю війну, заявив президент.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія не має наміру закінчувати цю війну, а тому всі переговори з цією державою не мають сенсу. Про це у середу, 17 серпня президент заявив під час спілкування зі студентами та ЗМІ Чилі, відповідаючи на запитання про відсутність держав-посередників у переговорах між Україною та РФ.
 
“Ми роками хотіли переговорів, знаючи, що будь-якої миті може статися повномасштабне вторгнення і що ми не можемо жити постійно з тим, що буде повномасштабна війна. Ми розуміли, хто наш сусід і що загалом відбувається, але Росія обрала цей шлях, шлях руйнування всього живого, що є в Україні. Їй не потрібний був жодний посередник”, – зазначив він.
 
При цьому Зеленський порівняв Росію з терористами, назвавши її “ненажерливою”.
 
“Вони прийшли на нашу землю і розпочали цю війну, щоб просто нас знищити. Їм ніякі посередники не підійдуть. Тому що їх цікавить лише одне – повністю їхнє панування в Україні, щоб нас не було, щоб не було людей, які хочуть бути незалежними. Вони не бачать нас як майбутніх членів ЄС, вони не бачать нас як членів демократичної та незалежної держави”, – сказав президент.
 
Він наголосив, що Росія сприймає Україну як колонію.
 
“Вони не люди. Які можуть бути посередники між людьми та звіром? Ви не знайдете посередників, тому що Росія не хоче закінчувати цю війну”, – додав Зеленський.
 
Раніше президент повідомив, на яких ділянках фронту тривають найскладніші бої. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button