Україна

Зеленський пообіцяв зняти санкції з усіх громадян, готових зі зброєю захищати державу у складі тероборони, – Зеленський – 1News

Володимир Зеленський
Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Рішенням Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Україна зніме санкції з усіх громадян України, які готові зі зброєю в руках захищати державу у складі територіальної оборони. Про це він заявив у черговому зверненні до громадян.

“Хочу сказати, що ми знімемо санкції з усіх громадян України рішенням Ради національної безпеки і оборони, які готові зі зброєю в руках захищати нашу державу у складі територіальної оборони”, – зазначив глава держави.

Як повідомлялося, раніше Зеленський заявив, що Україна атакована з півночі, сходу і півдня, також вона атакована з повітря. Кожен громадянин України, хто має бойовий досвід, повинен прибути в пункти комплектації. 

1News за темою: Російські окупанти на острові Зміїний погрожують прикордонникам та вимагають здатися

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні вводять воєнний стан у зв’язку з вторгненням Росії на територію України.

Як повідомив під час брифінгу радник глави офісу президента Олексій Арестович, під час нападу Росії на Україну ворожі війська на двох напрямках вклинилися на відстань до п’яти кілометрів. Це спостерігається на півночі Харківської та Чернігівської області.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button