Україна

Зеленський пообіцяв українцям не підвищувати тарифи на гарячу воду і опалення

Він нагадав, що світові ціни на газ рекордно зростають і для того, щоб вирішити цю ситуацію, уряд, "Нафтогаз України", Асоціація міст України та Конгрес місцевих та регіональних влад підписали меморандум

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що до кінця опалювального сезону 2021/2022 року тарифи на тепло і гарячу воду для населення не будуть зростати.

Про це він заявив під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при президенті, – інформує 1NEWS.

Зокрема, Зеленський нагадав, що світові ціни на газ рекордно зростають і для того, щоб вирішити цю ситуацію, уряд, “Нафтогаз України”, Асоціація міст України та Конгрес місцевих та регіональних влад підписали меморандум.

“Згідно з ним, до кінця опалювального сезону тарифи на тепло, тарифи на гарячу воду для населення не будуть зростати. Я вважаю, що це велика перемога. Попри будь-які ринкові зміни, коливання, тиск інших держав тощо. Попри цю страшенну ціну більше тисячі доларів за тисячу кубометрів, цю європейську ціну (тарифи не будуть зростати – Ред.). Я вважаю, що це важливо, правильно. І аналогічний меморандум можна буде укласти на три роки, а не один”, – вважає Глава держави.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button