Україна

Зеленський подякував за службу прикордонникам


Зеленський подякував за службу прикордонникам

Президент висловив особливу вдячність воїнам спецпідрозділу ДОЗОР Державної прикордонної служби України, воїнам бригад Помста, Сталевий кордон, прикордонникам Волинського, Чернігівського, Сумського і Харківського загонів.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до народу в неділю, 28 квітня, подякував бійцям за захист і поіменно назвав окремих героїв-прикордонників.

“За результатами тижня на особливу вдячність заслуговують воїни 57-ї окремої та 58-ї окремої мотопіхотних бригад, а також воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти. Відзначу також і наших воїнів-прикордонників – і тих, хто разом з усіма зараз б’ється на передовій, і тих, хто захищає наші прикордонні громади, знищує російські ДРГ”, – сказав Зеленський.

Президент висловив особливу вдячність усім воїнам спецпідрозділу ДОЗОР Державної прикордонної служби України, воїнам бригади Помста – штаб-сержанту Олександру Метейку, старшим сержантам Сергію Нестеренку і Святославу Ігнатюку; бригади Сталевий кордон – головному сержанту Івану Ковалю, сержанту Віталію Микитенку, старшому солдату Євген Колесніку; Чернігівського й Волинського прикордонних загонів – старшому солдату Михайлу Данилюку і Михайлу Миндюку, сержанту Юрію Ромашину і Михайлу Середі, старшому сержанту Роману Новику; Сумського прикордонного загону – особливо солдату Андрію Крутю і штаб-сержанту Юрію Попкову; Харківського загону – старшим солдатам Денису Шевченку й Володимиру Шевцову, майору Андрію Кучинському.

Пишаюся вами всіма, воїни! Дякую кожному й кожній, хто з Україною, хто в Україні й для кого Україна – єдиний на цій землі дім, – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, у вечірньому відеозверненні в неділю, 28 квітня, президент України Володимир Зеленський розповів також про дипломатичні успіхи України. Йшлося зокрема про готовність України до переговорів про вступ до ЄС, а також про підготовку до Саміту миру і саміту НАТО.

Рада збільшила чисельність ДПСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button