Україна

Зеленський: Подякуйте захисникам особисто


Зеленський: Подякуйте захисникам особисто

Президент привітав усіх з Різдвом і попросив кожного українця особисто подякувати своїм близьким, які захищають Україну зі зброєю в руках.

У вечірньому відеозверненні до народу України сьогоні, 25 грудня, резидент Володимир Зеленський привітав усіх з Різдвом і окремо подякував захисниками, бійцям ДСНС, поліцейським і енергетикам.

“Ще раз вітаю всіх із Різдвом! І саме зараз, у цей різдвяний вечір, важливо сказати про багатьох наших людей, які в будь-який час і дня, і ночі, свята і звичайного дня на чергуванні, на бойових постах, у бою, на захисті нашої держави й людей”, – сказав Зеленський.

Президент розповів про успіх українських Повітряних Сил у передріздвяну добу

“Учора, у вечір перед Різдвом, наші воїни збили майже 30 “шахедів”, кілька ракет і ще два російські військові літаки. За один вечір! Загалом, збито пʼять “сушок” за тиждень перед Різдвом. І це дуже сильно! Усі, хто дає такий результат у наших Повітряних силах, усі наші зенітники, воїни мобільних вогневих груп, підрозділи ППО Сухопутних військ, – просто молодці! Дякую вам! Кожен російський льотчик повинен зробити для себе чіткий вибір, чи брати участь далі в цій війні. Наша ППО ставатиме тільки сильнішою. Тим більше, коли ми отримаємо додаткові системи, про які вже домовлено, і F-16″, – підкреслив Зеленський.

Президент також поіменно назвав окремих героїв із ДСНС і поліції і подякував енергетиками, яке повертають світло, тепло і зв’язок у населені пункти, які постійно потерпають від російських обстрілів.

Крім того, Зеленський попросив кожного українця особисто подякувати своїм близьким, які захищають Україну зі зброєю в руках.

“І, будь ласка, хто сьогодні ще цього не зробив: звʼяжіться з вашими близькими або з тими, кого просто знаєте й хто зараз у Силах оборони та подякуйте їм. Сила дає Україні життя. Сила кожного, хто воює заради України. Сила всіх, хто працює заради України. Сила нашого народу. Зміцнюємо Україну всі разом!” – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, 68% українців планують передатина благодійність частину свого різдвяного та новорічного бюджету. З них 86% передадуть допомогу захисникам на передовій.

Зеленський: Різдво задає настрій на наступний рік

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button